Poolmanden.Dk, Hundested

Driftstimer

tirsdagtiLukket
onsdagonLukket
torsdagtoLukket
fredagfr
10:00 – 16:30
lørdag
10:00 – 15:00
søndag
10:00 – 15:00
mandagmaLukket
Lukket nu.
Åbner i  2 Dage 17 h 30 min.
2 Dage 17 h 30 min

Forretningsinformationer

Juridisk navn
Poolmanden.dk
CVRP-nr
1011819695
CVR-nr
25948491
NACE-branche
494100 Vejgodstransport
Etableringsår
11 nov 2005
Selskabsform
Enkeltmandsvirksomhed

Beskrivelse

Poolmanden.dk Vi bygger pools og skaber velvære. Her hos Poolmanden.dk gøre vi meget ud af at yde en perfekt service og vi vil altid bestræbe os på at vores kunder få deres drøm opfyldt som der jo er når man bestemmer sig for at få en en swimmingpool i haven. Som noget nyt kan vi tilbyd vedligeholdelsefrie havemøbler i top kvalitet som vi sælger i samarbejde med CJ Både. Til dem som opretter sig som fordelskunde er der ekstra rabat på udvalgte produkter.
Poolmanden.dk køre ud og laver service på alle slags swimmingpools i hele Nordsjælland og da vi er igang med at åbne en butik i Køge vil jo også køre ud der fra med samme pool service. Vi har vores eget kemikalie program som vi vil have gode priser på og der vil altid være nok på lager i Hundested og i Slagelse. Igen i år vil der komme nogle gode tilbud på udskiftning af liner i jeres gl.
beton pools. Poolmanden.dk vil stadig arbjede sammen med Hans Erik som ejede Nordkystens-swimmingpool.dk i Helsinge. Vi glæder os til sæson 2011.


Firmabeskrivelse
Poolmanden.dk vi glæder os til at se nye og gl. kunder i 2011. Se vores hjemmeside www.poolmanden.dk.
Hilsen Bo Håkansson Indehaver af Poolmanden.dk Så er det på plads Poolmanden.dk åbner en afd. i Slagelse til påske.
Vores adr. i Slagelse er Skovsøviadukten 14c 4200 Slagelsen
Stikord:
Pool, Pools, NSC, Betonpools, Aut. Støvsuger, Fiber Pool, Fiberpools, Fordelskunde Hos Poolmanden.DK, Glasfiber Pools, Klor Udsalg i Slagelse, Legetøj til Swimmingpools, Liner Udskiftning i Betonpools, Nordkystens-Swimmingpool, Nordsjælland Swimmingpools Center, Pool Opstart, Pool Service, Pool Service i Nordsjælland, Pool Service i Storkøbenhavn, Pool Service Nær Køge, Poolmand, Poolmand i Nordsjælland, Poolmanden, Salg af Kemikalier til Swimmingpools i Køge, Salg af Kemikalier til Swimmingpools i Nordsjælland, Salg af Swimmingpool Udstyr, Salg af Teknik til Swimmingpools, Salg af Varmepumper til Swimmingpools, Salg af Vedligeholdelsefrie Havemøbler, Salg Pumper, Service af Pools, Solfanger til Swimmingpools, Støvsuger til Swimming Pools, Svømmepøl Service, Swimmingpool Forhandler Nær Slagelse, Swimmingpool Forhandler Syd Sjælland, Swimmingpool Service Nær Slagelse, Swimmingpools Forhandler i Storekøbenhavn, Tilbud på Pool Produkter i Slagelse, Vedlighold af Swimmingpools

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Poolmanden.Dk!

Del dine erfaringer!

Kontaktperson

Håkansson Bo
VIRKSOMHEDSLEDELSE

Send meddelelse

+45 2147 6606

Produkter og tjenester

swimmingpool-pumper
Swimmingpool pumper En rigtig god mellem klasse swimminpool pumpe som er stabil i mange år. 3800 DKK

div-kemikalier
PH minus Brug da 100gr pr. 10m3 vand, det vil sænke pH-værdien med 0,1. Tilsæt kun af 1-2 omgange, derefter mål pH-værdien igen efter 2 timer. Gentag processen, hvis yderligere reducering ønskes. Tilsæt produktet langsomt i skimmeren imens cirkulationen er startet. 249 DKK

Div-kemikalier
Kemi Klor Granulat Calciumhypochlorit 74% 10 kg. 625 DKK

Service